Jeg sætter mit håb til dit ord

 

Han havde en søn, som fik navnet Sam Houston Jr. Sønnen deltog i den amerikanske borgerkrig på Sydstaternes side. I det berømte slag ved Shiloh i det sydlige Tennessee, den 17. april, 1862, blev Sam Houston Jr. ramt i ryggen af en kugle. Han blev slået til jorden og ville efter al sandsynlighed være blevet dræbt, hvis det ikke have været for hans mors bibel, som han bar i sin rygsæk. Blykuglen flåede sig gennem Bibelens sider og standsede ud for Salme 70, hvor der står i vers 6: ”Du er min hjælper og befrier.”

Sam Houston Jr. blev bogstaveligt talt reddet af Gud Ord. Er du klar over, at vi også bliver angrebet af en fjende, som ønsker at falde os i ryggen? Han bruger ikke krudt og kugler. Satans åndelige krigshandlinger er snedige og har til hensigt, at ødelægge os for altid. Men Herren har skaffet os en rustning, som vi kan tage på og være sikre.

”I øvrigt vær stærke i Herren og i hans mægtige styrke. Ifør jer Guds fulde rustning, så I kan holde stand mod Djævelens snigløb. Thi for os står kampen ikke mod kød og blod, men mod myndigheder og magter, mod verdensherskerne i dette mørke, mod ondskabens åndemagter i himmelrummet. Tag derfor Guds fulde rustning på, for at I kan stå imod på den onde dag, overvinde alt og bestå.” (Ef 6,10-13). Med troens skjold, retfærdighedens brynje, sandhedens bælte, frelsens hjelm og Åndens sværd, som er Guds ord, kan vi overvinde alt og bestå, idet vi kæmper under stadig bøn.

 

Sven Hagen Jensen 

 

 

 
buy brand Viagra cheap